Okategoriserade

Skaffa extraljus till bilen

Det är en särskild känsla att flyga. Att ha kontroll uppe i luften. Eller så tillhör du dem som gillar flygplansskådning, plane spotting. Oavsett så är det smart att utrusta bilen med rejäla extraljus för att alltid kunna ta dig till flygplatsen på ett säkert sätt.

Skaffa extraljus

Det är smart att utrusta bilen med extraljus, en ramp eller extraljus att sätta på taket eller framtill. Så ser du bättre när du kör i mörker och du syns också mer. Bättre för både dig och andra bilister. En viktig anledning att skaffa extraljus är djur. Kör du mycket kvällstid är det klokt att försäkra dig om att du verkligen kan se älgar, hjortar och andra djur som står på vägen eller bredvid vägen. Djuren kan vara riktigt luriga. Eftersom flygplatser ligger lite utanför en stad är det klokt att som pilot eller flygfantast se till att du kan köra säkert. När du ska köpa extraljus är det smart att gå in på Nordeye Sverige där du får hjälp att välja rätt. Snyggast är det förstås med en ledramp, men det fungerar inte på alla bilar. Så det är smart att kolla upp i förväg vad som fungerar till din bil. Gå in på Nordeye Sverige och hitta dina extraljus och kör säkert oavsett tid på dygnet.

Ta dig fram överallt för plane spotting

Med en bra bil och extraljus kan du ta dig fram även på mindre vägar. Även om det vanligaste är att åka till en flygplats för att leta flygplan, så är det än roligare att ta kort på flygplan i snyggare miljöer. Istället för att bara ha en flygplats eller himlen som bakgrund, så tar du ett snyggt kort i fjällen, när planet flyger över en sjö eller längs med kusten. Göra något extra av bilderna. Då kommer du också få fler följare på sociala medier. Dina bilder blir intressantare om du inte bara tar kort på olika modeller, utan rent av lyckas ta tekniskt fina foton i olika miljöer.

Om du har koll på när det ska vara en flyguppvisning eller när ett privatplan eller reguljärt plan ska flyga över ett särskilt område har du stora möjligheter att lyckas. Det kan vara klokt att kolla upp en bra plats i förväg. Så att du verkligen kan ta dig fram till en särskild höjd eller om det kommer att finnas en fin bakgrund som lyfter kortet till att bli mer än bara en bild på ett flygplan i skyn.